SEMESTER

Äntligen, ja äntligen sitter vi här på ballen i Playa del Inglés på Gran Canaria! Vi är jag och Mu, även kallad Maria Ulfström ;)
Vi lärde känna varandra för snart ett år sedan när vi tillsammans gick IKEA's truckutbildning inför vårt sommarjobb på Logistik IKEA Borlänge. Fatta snart ett år.. It is crazyhey <3

Mu bodde hos mig i oktober förra året när hennes lägenhet stamrenoverades. Båda älskar att resa och vi började spåna på en resa där vi skulle få både sol, träning och återhämtning. Vi flög igår från metropolen Borlänge där direktflyg går till G.C :)

Första dagen har varit topp! Vi vaknade kl.8 för att börja dagen med en PW. Såå skönt! Handlade frukost på vägen hem och intog den på vår härliga balkong. Gjorde oss klar för poolhäng och drog iväg. Det fanns ETT moln på himlen och gissa vart det var!? ;) Jo precis ovanför oss och "vår" sol, haha! Då bytte vi bikini mot träningsoutfit och styrde kosan mot gymmet. Vårt hotell är ett hotell där "åldersgränsen" är 16 år och det finns, SPA, gym, SATS-klasser och andra sportaktiviteter. Lövli så att säga! No kiss in the pool och möjlighet till att boosta sin kropp = win win ;) Jag körde bröst, biceps, mage och löpband så imorgon kommer denna otränade kropp att värka ;)

Nu har vi druckit vin och käkat lite snacks. Appen Tinder där man kan träffa människor (män) har utforskats och några högersvep har det blivit ;) hahaha! Det har blivit dags för att svira om till kvällsskrud och se vad PTI har att erbjuda! Over and out my dearest friends! <3 På återseende!















Kram Emilia

2 kommentarer:

  1. Hej snygging! Va kul det är att läsa när du väl bloggar. Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack hjärtat! Puss på dig med ❤️

      Radera